Musikkmagasin

Klassisk Musikkmagasin utkommer med 4 nr. i året. Ansvarlig er Messo Media AS, og Mona Levin er redaktør. Magasinet byr på CD-anmeldelser, intervjuer og bokanmeldelser. Utover det serveres vi høyst leseverdige musikerportretter og god dekning av festivaler og andre musikkbegivenheter. For de som vil følge med på hva som skjer på den klassiske musikkfronten i Norge er magasinet midt i blinken. Kr. 69,- koster bladet i løssalg, – og du har lesestoff i dagevis. Lay-outen er upåklagelig.

One thought on “Musikkmagasin

  1. Ja, jeg vil bli den første kommentator til siden sin. Du er jo kommet godt i gang. Men det står dessverre for lite om hvem som er sidens opphav. Jeg søkte på Aage, men svaret ble bare “sorry”. Nei, du må nok presentere deg litt mer broder. Ellers er “bloggen” interessant og du har et hav av emner å øse av.
    Hilsen
    audun –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s